Boldizsár Bodor vervangt Nathan Rutjes tijdens showtraining SV Zwart Wit ‘19 Eys op vrijdag 19 mei

De kans dat Nathan Rutjes bij de selectie zou gevoegd worden , ook al zou Roda de nacompetitie moeten spelen was volgens de trainingsstaf van Roda JC nihil. Mede door het feit dat hij herstellende was van een langdurige blessure. Zo geschiede dat wij Nathan Rutjes konden vastleggen voor onze showtraining van 19 mei a.s. Echter door het nijpend probleem met de 3 huidige middenveldspelers is Nathan geheel onverwachts en tot ieders verbazing toch door de technische staf bij de selectie gevoegd.


Wat niemand had kunnen voorspellen is toch gebeurd. Zelfs de directie van Roda JC had met dit scenario niet gerekend. 

Wij wensen Nathan en Roda JC heel veel succes in de playoffs wedstrijden met als doel Roda in de eredivisie te behouden. 
 

Na twee dagen van intensief overleg met de directie van Roda JC hebben we naar een passende en perfecte oplossing gezocht om onze showtraining van 19 mei een professionele gestalte te kunnen geven.  

Niemand minder dan Boldizsár Bodor , oud voetballer van Roda JC en huidige hoofdstaf van de jeugd en voetbal academie  komt Nathan vervangen en zal er voor zorgen dat zowel  onze jeugdspelers een voetballes krijgen,  zoals ook onze senioren selectie een pittige training met live verslag tegenmoet kunnen zien. Deze training zal als opmaat dienen naar de belangrijke eerste thuiswedstrijd in de play offs voor promotie naar de derde klasse zondag 21 mei in eigen huis. 

Iedereen en zeker alle voetballiefhebbers zijn dan ook van harte welkom om langs de lijn de showtraining van Boldizsár Bodor met het live-verslag (geluidsboxen) te komen aanschouwen.  
 

Vrijdag 19 mei om 19.30 uur Showtraining SV Zwart-Wit'19 Eys. Sportpark Hanzon, Hoebigerweg 40 te Eys

 


 

Foto: Boldizsár Bodor 

De uit Hongarije afkomstige Boldizsár Bodor begon zijn carrière in Hongarije bij Pécsi Mecsek FC, maar vertrok in 2000 naar het Belgische Germinal Beerschot. Hij vertrok na het seizoen 2003/2004 uit België, om een handtekening te zetten onder een contract bij Roda JC. Bij Roda heeft hij in zijn eerste twee seizoenen bijna geen enkele wedstrijd gemist. Boldizsár was voor Roda JC 7 jaar een onmisbare verdedigende middenvelder, die bij gebrek aan spitsen ook deze plaats meermalen invulde met meerdere doelpunten. Boldizsár stond bekend voor zijn zeer krachtige schot in de benen, Bodor keerde in maart 2017 terug bij Roda JC en werd opgenomen in de technische staf van de voetbal academie en als jeugdtrainer onder de 17 jaar.Geplaatst op: 18-05-2017