Potgrond actie Zwart-Wit'19

EYS – Na de vorst van de carnaval staat het voorjaar weer voor de deur. Als de lente komt dan stuur ik jou tulpen uit... Eys en omgeving!

Hoezo? Omdat onze voetbalclub SV Zwart-Wit '19 ook dit jaar weer naar je toe komt met potgrond! Echt waar? Ja! Op zaterdag 17 maart krioelt het in Eys, Trintelen, Eyserheide en Elkenrade van de Zwart-Witte tuinmannen die met de potgrondkar af en aan rijden.U kunt bij de potgrondmannen zakken originele Pokon Universele potgrond van de beste kwaliteit kopen. Een zak van 40 liter kost € 4,95. 3 zakken kosten € 12,50. Dit zijn nog eens spotgrondprijzen! Deze actie wordt ook dit jaar weer mogelijk gemaakt door onze sponsor Agro Tuin en Dier te Lemiers.

Je hoeft niet te slepen, je gaat niet door je rug en er gaat in je schoongemaakte auto geen zak potgrond stuk. Het gemak dient de mens? De potgrondventers brengen de zakken tot aan uw voordeur.

Wat moet ik doen als ik onverhoopt niet thuis ben? U kunt de potgrond vooraf bestellen. Maak het bedrag van het gewenste aantal zakken potgrond over naar NL63RABO0151973962 o.v.v. Naam, straatnaam en huisnummer.

De potgrond wordt bij u thuis gebracht.

U kunt op deze wijze tot uiterlijk woensdag 14 maart betalen.

Dus... op zaterdag 17 maart schijnt vanaf 10:00 uur de voorjaarszon en de tuintjes in en rondom Eys zullen er dit jaar weer gekleurd op staan. SV Zwart-Wit'19 en Agro

Tuin&Dier uit Lemiers zorgen ervoor dat het de plantjes aan niets zal ontbreken. Laat de potgrondzakkendragers maar flink transpireren.

U steunt hiermee de voetbalclub SV Zwart-Wit ‘19 Eys in haar activiteiten. Voor meer informatie kunt u terecht bij Christian Meertens, www. meertenschris@hotmail.com 
 
 Geplaatst op: 14-02-2018